Най-добрият ни тенисист Григор Димитров спореди, че настоящият екип на Lacoste, с който участва в турнира от Големия шлем - Ролан Гарос, е сред любимите му. Българинът се изправя днес срещу белгиеца Зизу Бергс в опит да достигне до осминафинал

"Честно казано, този екип е един от любимите ми. Много харесвам зеленото, наистина ме вдъхновява. Този цвят е много подходящ за мен. Миналогодишният екип също беше много стилен, но сега исках нещо по-различно.

Надявам се, че тази година и аз ще постигна същото. Чувството да работиш с бранд, притежаващ такива традиции и наследство, е наистина специално. До момента съм доволен от всичко. Работата с Lacoste ми доставя голямо удоволствие. За тях Ролан Гарос е най-спецлиалният турнир по обясними причини и всички разбираме това.

Човекът прави дрехите, а не обратното. От много години насам съм доста взискателен относно всеки аспект от кариерата ми. Това важи не само за ракетите, но и за всичко, което слагам по тялото си – дрехите, обувките, накитниците, дори чорапите. Играта с настоящия екип ми доставя голямо удоволствие и мисля, че това ще продължи", каза Димитров за рубриката на Tennis Channel - Baseline.