Треньорът на Левски Елин Топузаков остана доволен от представянето на отбора си, но не и от това на съдиите при загубата на "сините" от Локомотив (Пловдив) с 0:1 на "Лаута"

"Това, което пропуснахме да отбележим като голове, Локо (Пловдив) успя да го направи. Пропуските пред противниковата врата ни костваха точка или три. Слабостите ни в предни позиции със сигурност днес не ни позволиха да спечелим точки.

Радостното е, че създаваме достатъчно на брой положения, трябва да бъдем по-хладнокръвни. Днес имаше детински такива, които изпуснахме. Всичко е работа и усърдие в тренировките. Няма друго решение да подобрим този компонент на играта.

Доволен съм, с изключение на първите 15-20 минути, после влязохме в мача. В крайна сметка Левски трябва да атакува и да търси победата във всеки мач. Краев и Филип Кръстев са константа величина в нашия отбор. Тяхното отсъствие се усети.

Срещу ЦСКА 1948 ще искам да видя такава амбиция и мотивация в погледите на играчите - да показват воля и непримиримост. Надявам се да видя нужния феърплей от всички отбори. 

Левски направи силна поредица и започнаха да ни режат крилата. От тази гледна точка съм притеснен. Във втори пореден мач виждам нещо против Левски, което не ми допада", коментира наставникът на "сините".