Старши треньорът на "Левски" Елин Топузаков даде пресконференция преди гостуването на "ЦСКА 1948" в Бистрица. Мачът от плейофите е в неделя от 20:00 часа.

"Състоянието на Кордоба е такова, че не му позволява да вземе участие в мача. Други проблеми с контузии нямаме. Всички футболисти са налични в този момент“, започна Топузаков.

"Винаги има напрежение и трябва да играем под натиск, защото не сме сигурни за четвъртото място. Зависи от други отбори. Имах предвид развитието на Купата на България, когато казах това. Ние се стремим да печелил колкото се може повече точки. Важното е да сме на трето или четвърто място, за да се класираме за Европа“, добави той.

"Само респект за Тошко Янчев не само е легенда като действащ футболист, мисля че добре работи и като треньор. Радвам се, че ще премерим сили. Двата отбора ще играят по-открито. Победата е важна и за двата отбора и ще има голове. Надявам се да оползотворим поне малка част от това, което създаваме. Надявам се победата да е в наши ръце“.

"Левски" се стреми винаги да гони най-високото възможно. На теория в момента е третото място. Не сме се отказали. В тези плейофи директните двубои дават предимство. Ще направим всичко възможно да покажем най-доброто от себе си и да сме по-продуктивни в предни позиции“.

"От ден първи, когато се случиха събитията в нашия клуб и приех поканата да стана старши треньор, беше уточнено, че след като завърши сезонът според резултатите, ще седнем с ръководството да обсъдим евентуално бъдеще. В сериозен отбор с традиции е нормално да се обсъждат варианти. Следващият сезон почва доста рано, наистина няма време. Нормално е ръководството да има и други варианти. Нямам притеснение. Дошъл съм с идеята да помогна. Доколко ще постигнем целите си, мога само да гадая. Ежедневно се срещаме със Сираков, говорим по формата на отбора, за формата на отделни футболисти. Нормални разговори между хора, които искат Левски да върви нагоре и да постигне целта си“, каза още наставникът.