Не подценяваме отбора на Септември (София).  Мачът е на много важна дата за клуба заради годишнитата на Гунди. Това заяви треньорът на Левски Елин Топузаков.

Специалистът говори преди домакинския мач на "сините“ срещу Септември (София) от междинния 29-и кръг в efbet Лига. Двубоят е на 4 май (четвъртък) на стадион "Георги Аспарухов“.

Топузаков бе категоричен, че няма причина за оплаквания заради сгъстената програма.

"Най-хубавото при нас е, че нямаме контузени – посочи треньорът на Левски. – Няма нищо по-хубаво от това да се играе всеки три дни за футболистите, за треньорските щабове, а и за клуба ни Левски като отбор. Топузаков каза, че Хосе Кордоба няма да е на сто процента готов за мача и е малко вероятно да се рискува с включването му“.

Елин Топузаков каза още, че не се е отказал от нито един от футболистите, с които клубът разполага и желанието му е да избира състава измежду 15-16 играчи всеки път.

Треньорът на Левски заяви, че отборът до последно ще се бори за третото място в класирането. Топузаков каза още, че е прекалено рано да се правят сметки около програмата на отбора за плейофите.