Елин Топузаков, наставник на Левски, беше доволен от представянето на тима си при поражението от настоящия шампион Лудогорец с 2:3 каго гост.

"Доволен съм, не отстъпвахме по нищо. Въпреки че започнахме с променена схема на игра, на почивката отново я променихме. В началото започнахме с трима централни защитници, на полувремето минахме към защита с четирима", коментира той.

"Имахме преимущество в началото на второто полувреме. Сундберг имаше проблеми с мускула на прасеца. Нормално е да играе 45 минути, той е изиграл 29 мача от началото на първенството", каза още Топузаков.

"Рикардиньо имаше проблеми в мускул на бедрото на последната тренировка, в края на сезона се появяват болежките. Надявам се да може да играе срещу ЦСКА", добави той.

"Вече съм спокоен, че мога да разчитам на всеки - при нас няма резерви. Без значение кои започнаха и кои влязоха, играха със самочувствие. Доволен съм.

Всеки мач е супер важен за Левски, важно е кой е в най-добро състояние. Днес изглеждахме опасно и с Асен Митков, Дейвид Михалев и Кристиан Йовов.

С головете, които вкарахме на Лудогорец, мисля, че няма съмнение, че Левски винаги играе за себе си", завърши Елин Топузаков.