Треньорът на Левски Станимир Стоилов не спести критики към футболистите си след контролата с Ботев (Враца).

Левски победи Ботев (Враца) на стадион "Виваком Арена-Георги Аспарухов“ с 2:0 в контролен мач.

След проверката треньорът на Левски заяви, че въобще не е доволен от представянето на тима му в мача. Той отбеляза, че има сериозни забележки към играчите си за сериозността, динамиката и желанието, което са показали.

"Динамиката ни беше лоша, организацията не беше добра – посочи Стоилов. - Имахме непринудена пауза и трябва да търсим проблемите само в нас. Имаме още седмица, с оглед на дългата пауза, за да намерим ритъма. Ще имам сериозен разговор върху поведението на терена. Имаме още контроли, които трябва да изиграем в значително по-добро темпо".

Треньорът на Левски каза още, че Ел Джемали не е играл на традиционната си позиция, като при него по-важгното е било да понатрупи игрови минути. Подобна е била ситуацията и с Патрик-Габриел Галчев.

Специалистът бе категоричен, че всеки един от футболистите трябва да използва точно такива шансове и да се бори за мястото си, ако наистина иска да остане в тима.

"Левски не е социален дом, където да чакаш и да търсиш извинение – посочи Стоилов. - Всеки ще получи нужните оценки и указания. Притеснен съм от играта в линията на защитата. Двамата централни бранители ми изглеждат в ужасно състояние, което е притеснително с оглед на това, че Ноа е наказан за следващия мач. И двамата имат претенции да играят, но претенциите се защитават на терена“.

Станимир Стоилов коментира и предстоящата среща на привържениците.

"Предполагам, че срещата е предизвикана от нашите привърженици – коментира треньорът на Левски. - Аз естествено ще бъда на нея, защото нямам някакви други ангажименти. Ние сме платени служители, а феновете са хората, които ни плащат част от заплатата. Ние сме задължени да имаме достатъчно уважение към тях. Каквито и въпроси да имат, ще отговорим честно и почтено. Не очаквам да се случи нищо кой знае какво, ще отговорим ясно на всички въпроси. Както е било досега“.