Треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от победата на тима си, както и от изявите на отбора в голяма част от мача. Припомняме, че Левски спечели с 1:0 срещу Ботев (Пловдив), записвайки трета поредна победа в Efbet лига.

"Получи се хубав мач. Ботев също играха много динамично, много добре. Стана хубаво зрелище за феновете. Ние имахме ситуации, в които трябваше да вкараме втори гол и да решим мача. В този мач повече мислехме за трите точки, отколкото за качеството на играта. Имаме амбиции да се представяме още по-добре", коментира след срещата специалистът.

"Очаквах дори на Сундберг да му бъде по-трудно, след като не е играл дълго време. Той е лидер на защитата ни и ръководи играта. Все още не е в оптимална форма. Увереността му си проличава, когато изнасяме топката. Лек мач за Шеху, той се справи с лекота. Има още какво да изчиства и подобрява, но той има качества", каза още той.

"Казах вече, че за мен такива половинчати наказания не са добри. Затвориха най-хубавия ни сектор. Левски трябва да се справи в сгъстения цикъл от мачове в следващите седмици. Имаме си проблеми, на Жереми Петрис му се обади стар проблем на полувремето, но ще се борим с футболистите, които имаме", каза още Станимир Стоилов.

С победата Левски се изкачи на трето място в Efbet лига. "Синият клуб" е с актив от 24 точки, изоставайки на 1 т. зад ЦСКА - София и на 2 т. от лидера ЦСКА 1948, които са с 2 мача повече.