Генералният спонсор на Левски обяви, че футболният клуб ще пусне в продажба специално изработени мачови фланелки, посветени на 80-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов-Гунди.

"Преди точно година ПФК Левски постави на гърдите си лозунга "Левски е вечен“ и с него извоюва Купата на България. Убедено вярвам, че този девиз обедини "синята“ общност и даде тласък за така дългоочаквания исторически успех.

Щастлив съм да ви съобщя, че за втори път Palms Bet преотстъпва мястото върху екипите на представителния отбор на Левски. На позицията, която е традиционно запазена за лого на генералния спонсор, отново ще изгреят изконните клубни ценности.

Непосредствено преди подновяването на сезона, съвместно с ПФК Левски посветихме синята мачова фланелка на 80-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов.

От утре, 10 февруари, ще можете да закупите фланелката от официалния клубен магазин, а футболистите ще я облекат тази събота в мача срещу Черно море във Велико Търново.

Използвам случая да призова всички левскари за подкрепа към клуба, а ние от Palms Bet ще продължим да помагаме за развитието на най- популярния футболен клуб в България", се казва в съобщението на изпълнителният директор на Palms Bet Лъчезар Петров.