Наставникът на "Левски“ Елин Топузаков сподели очакванията си преди утрешния мач с "ЦСКА - София“ от последния кръг на шампионата.

“Последните години всички футболни експерти не са доволни от качеството на срещата, но е нормално да има притеснение. И на мен ми се иска да изглеждаме атакуващо и по най-добрия начин. Всеки детайл на дербито може да обърне нещата. Футболът е доста странна игра. Колкото и тактически елементи да се тренират, няма голямо значение. Показвахме слабости в играта и на статични положения.

Много е важно колко концентрирани ще са футболистите и дали ще взимат правилните решения.

Всяка една победа срещу "ЦСКА-София“ е сладка. Не мисля, че ще има нещо по-особено в удоволствието, че са си свършили работата, ако победим противника.

Единият от нас и "ЦСКА 1948“ ще бъде на четвърто място. Седмият е облагодетелстван да има повече време за подготовка за баража. Не виждам равнопоставеност. Надявам се, че изпълнителите ни на дузпи ще бъдат в добро психическо състояние. В такива моменти е важно да бъдеш хладнокръвен.

Всички в клуба се радваме за новото партньорство за футболна екипировка. Надявам се да ни носи успехи и победи", сподели Топузаков.