Станимир Стоилов, който е старши треньор на Левски, коментира кога ще знае дали напуска клуба. Това се случи малко след провелото се Общо събрание на акционерите и отстраняването на изпълнителния директор Ивайло Ивков. Стоилов обаче не искаше да коментира уволението на Ивков.

"Сега разбрах какво искат да ме питате и какво се е случило на Общото събрание. За мен лично е по-важно, че Левски има след два дни мач. Или утре, или вдругиден ще ви кажа каквото имам да ви казвам и моето решение. По-важно е мачът да мине и след това ще разберете всичко. Отборът трябва да се концентрира. Всичко ще разберете утре или след мача. Не искам преди мача да има напрежение", започна треньорът на "сините".

"Разбрах само откъслечни фази. Другият ден ще коментирам каквото имам да казвам. Това, което се е случило с отбора на Левски през последната година, е видно. Всичко е видно на книга, на тефтер и на терена. Не мога да знам от там нататък какво е станало", коментира още той. 

"Няма да ви изненадам кой знае колко с моите отговори утре. Да видим мача. В момента най-важното е Левски да спечели мача в събота с Локомотив (София). Моите отговори няма да избягат. Умни хора сте, ще разберете за какво става въпрос", завърши Стоилов.