Не може да се каже, че клубът е спасен. Предстоящата трета поредна кампания "Аз съм Левски" ще бъде своеобразен тест за това как се е управлявал Левски. Тази кампания ще бъде професионална и добре структурирана, тя е ориентирана изключително към притежателите на абонаментни карти. Това заяви изпълнителният директор на Левски Иво Ивков.

Той и мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков обявиха старта на третата кампания на клуба за абонаментни карти "Аз съм Левски".

"Клубът е в период, в който може да се върне назад. Призовавам хората да не губят своята всеотдайност - заяви още Ивков. - Обслужваме тежкото наследство, което е резултат от разточителното и безотговорно управление на клуба в последните повече от 10 години. Казвам го съвсем отговорно. Обещахме да управляваме неразточително и да има честност и прозрачност. Надградихме много - стадионът се напълни, имаме средно по 12 000 зрители, клубният ни магазин печели повече от всякога. Искам да кажа и, че финансовият резултат от миналата година не е по-слаб от този преди 2 години, въпреки отлива и факта, че продадохме по-малко карти. Дължи се на това, че много разнообразихме елементите".