Като част от събитието "Герена“ на 60“ в събота, 11-и март, ще се проведе поредното издание на "Учи с "Левски“. Непосредствено преди мача на "Герена“ срещу "Ботев“ (Враца) съвместната кампания на "ПФК Левски“ и привържениците на клуба, обърната изцяло към децата, ще отправи поглед към паметните мигове и велики победи на "сините“ у дома.

За големите играчи, оставили ни незабравими спомени на "Герена“, за непознатите и любопитни истории, за легендите и левскарския дух ще ни разкажат изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков и уредникът на клубния музей Петър Димитров, а в края на разговора всички присъстващи ще имат възможността да се снимат и вземат автографи от Билал Бари.

И това не е всичко! Както досега, нашите партньори и изкусни сладкари от "Cakey Bakey“ са подготвили специални изненади за най-малките.

Припомняме, че срещите са насочени към деца до 14 годишна възраст и ще протекат в рамките на до 40 мин., така че на гостите ни да им бъде забавно, приятно и комфортно и не на последно място да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.

Изданието на "Учи с "Левски“ ще стартира в събота, 11 март, на "Герена“. Сборният пункт ще е пред паметника на Георги Аспарухов пред Сектор "А“ в 15:00 ч., където служители на клуба и талисмана Лъвски ще посрещнат всички желаещи да присъстват на срещата деца и техните родители!