Смятам, че Левски ще може да се самоиздържа през 2023 г. и с постъпленията в клуба, и с предложенията към наши играчи. Това заяви треньорът на "сините“ Станимир Стоилов пред клубната телевизия в началото на подготовката на отбора за пролетния полусезон.

Левски е на едномесечен лагер в Дубай.

Специалистът, който се присъедини към отбора направо в Дубай, коментира, че Левски разполага с млад отбор с бъдеще, който има вече създаден стил и показва авторитет и сила в игровите си действия. Той подчерта, че заради това, ако преди година не е имало никакво оферти за играчи от тима, сега има такива за милиони.

Станимир Стоилов потвърди, че от Левски са готови да се разделят с футболисти, ако офертите за тях задоволяват финансовите изисквания на клуба. При изходящ трансфер ще се търси заместник на продадения футболист.

Треньорът на Левски предупреди, че младите в отбора получават много подаръци и реверанси от него, но трябва да отговорят с много работа и да се преборят за мястото си в тима.

За новите попълнения Рикардиньо и Кристиан Димитров, Стоилов посочи, че ще трябва да си намерят мястото в тима и бързо да се впишат в стила на игра и колекстива.

Станимир Стоилов посочи, че целта пред отбора през пролетта на 2023 година е класиране за евротурнирите.