Левски приема днес Берое в мач от 27-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион “Георги Аспарухов" започва в 20:00 часа. Главен съдия ще бъде Владимир Вълков.

"Сините" се намират в добра форма като нямат поражение в официален мач от началото на февруари насам, а освен това не са допускали и попадение в собствената си врата от 6 срещи насам.

В последния мач те дори можеха да победят тогавашния лидер ЦСКА-София в столичното дерби, но Ивелин Попов изпусна дузпа в края

Домакините се намират на 5-а позиция във временното класиране с актив от 45 точки и при успех днес ще се изравнят на четвъртото място с тима на Черно море.

Гостите не са в най-добрата си форма като за последно загубиха от Славия с 0:1. Берое са 12-ти в класирането и към момента попадат в групата от отбори, които ще играят плейоф за оставане в елита след края на редовния сезон. Старозагорци са с 24 пункта след 26 изиграни срещи и днес със сигурност им са нужни трите точки, ако не искат да се смъкнат още по-надолу в класирането. Берое е записал само една победа в последните си 7 срещи.