"ПФК Левски“ стартира сътрудничество със "SPORT DEPOT". Компанията ще доставя екипировка на бранда "Adidas" за клуба.

Изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров и изпълнителният директор на "SPORT DEPOT" Николай Цонов дадоха официален старт на дългосрочното сътрудничество и си пожелаха успешна и вдъхновяваща съвместна работа.

"Щастлив съм, че ще си партнираме със Sport Depot и ще използваме екипировката на един от гигантите в индустрията adidas. Мисля, че по този начин ще предоставим на нашите привърженици качеството и стандарта, който заслужават. Освен представителният отбор с adidas ще бъдат екипирани и всички отбори от Академия "Левски“. Подготвена е и специална фенколекция. Надявам се, че с новата екипировка ще постигнем много победи“, заяви изпълнителният директор на "ПФК Левски" Даниел Боримиров.

"Сътрудничеството с ПФК "Левски“ е изключително ценно за нас като част от политиката и стремежа на компанията ни да подкрепя и развива българския спорт и спортните клубове в страната. Уверени сме, че с новите екипи на adidas отборът ще пожъне още успехи на футболния терен и ще бъде вдъхновение за феновете и младите футболни надежди“, каза изпълнителния директор на "SPORT DEPOT" Николай Цонов.

Новата екипировката на "Левски“ ще се предлага в официалния магазин на ПФК "Левски“ на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов“, онлайн на fanshop.levski.bg, както и в магазините и онлайн на компанията за облекло.