Причините за загубата са изцяло в нас и в мен. Не намерихме решение срещу групираната игра на Славия в собствената им половина и на контрите им. Имахме ситуации при 0:0, а в такива мачове те трябва да се използват, иначе става все по-трудно и по-трудно. Не бяхме и добре настроени за този важен мач, което е моя вина. Това коментира треньорът на Левски Станимир Стоилов след загубата на "сините“ от Славия.

В отложен мач от 3-ия кръг на Първа лига Славия победи Левски с 2:1 на стадион "Александър Шаламанов“.

"Допуснахме леки голове и не си реализирахме положенията – заяви още Станимир Стоилов. - В такива мачове или трябва да вкараш още първото положение, или да не допускаш леки голове. Това бе важен мач и не ми харесаха амбицията и агресията ни. Допуснахме елементарни, обидни грешки за футболисти на Левски. Нямаме много време за работа, тъй като играем през три дни. Загубихме двубои в столицата и това не е нормално за отбор с нашите цели. Може би трябва да сваля целите пред играчите, защото за момента не можем да скочим толкова високо.

Не сме изиграли чак толкова мачове, за да се оплакваме от умора. Загубихме заради характера и амбицията, които днес не бяха на ниво".