Станимир Стоилов, който е треньор на Левски, не беше доволен от представянето на своя отбор при равенството 1:1 с Пирин в Благоевград в мач от 20-я кръг на родната Ефбет Лига. Това беше и 10-и мач за "сините" без успех в първенството. 

"Не е приятно, когато Левски не печели мачовете си. Имахме някои ситуации, но не успяхме да си вкараме положенията, а и вратарят им направи две-три спасявания", заяви Стоилов. 

"През първото полувреме като че ли футболистите на Пирин имаха повече желание да печелят единоборствата. През второто коригирахме нещата, но не успяхме да си вкараме ситуации, а както казах и вратарят им направи спасявания. За качество на играта няма да говоря, защото видяхте, че от заледени терени преминахме на разорани ниви. Имаше почти всичко - публика, атмосфера, но не и добър терен. Той затрудни и двата отбора", добави още той. 

"Имаме разговори с някои футболисти, утре ще видим какво ще стане. Единствено публиката ни е на ниво - те си следва и подкрепя отбора", завърши наставникът на Левски.