Очаквам срещу Хебър играчите на Левски да покажат амбиция и характер, и да зарадват феновете ни с победа. Това заяви треньорът на "сините“ Станимир Стоилов.

Левски гостува на Хебър в Пазарджик в мач от 22-ия кръг на efbet Лига. Мачът е на 5 март (неделя).

Стоилов посочи, че където и да гостува Левски, винаги е празник, като не очаква нещо по-различно и в Пазарджик. Специалистът изрази надежда, че отборът най-накрая ще спре негативната си серия и ще се поздрави с успех.

Треньорът на Левски допълни, че  не очаква лесен мач, тъй като Хебър е отбор, който също има за какво да се бори и ще е пределно мотивиран.

Стоилов заяви, че заради наказанието на Ивелин Попов ще се наложи поне една промяна в състава, но титулярите за двубоя ще бъдат определени в последния момент.

Наставникът на "сините“ каза, че играчите му са играли на максимума на възможностите си срещу Лудогорец в миналия кръга, като очаква това и сега.

Стоилов посочи, че отборът продължава да има сериозни проблеми в завършващата фаза, като за справянето с това трябва да бъдат създавани и повече положения.

Треньорът на Левски отново призова привържениците да са на стадиона и така да помагат за разрешаването на проблемите на клуба.

"След като вече официално се знае сумата, която дължим на НАП, трябва да се мисли за решаването на проблемите. Докато работим тук е важно да се казват проблемите. Надявам се всичко да върви в полза на Левски, но никак не е приятно, когато има напрежение“, посочи още Станимир Стоилов.