Старши треньорът на баскетболния ЦСКА - Росен Барчовски, говори след победата на неговия тим над Левски. "Червените" спечелиха визитата си в 4 кръг от Националната баскетболна лига с 85:72.

“Разликата в резултата не е особено голяма. Голяма разлика е над 20 точки. Има разлика в класите, но ние още не сме готови да я покажем. Имаме много голям потенциал. Отборът на Левски се бори, особено в третата част, когато играха бързо, агресивно и смело. Тогава влязоха тези играчи, които са взети за такива срещи. Не мисля, че сме изненадали някой. С Божидар Аврамов планът беше да работим и да видим дали ще влезе във форма и как ще се сработи с отбора. Надявам се, че в следващия мач с  Черно море няма да подходим така, както срещу Миньор", призна националният ни селекционер.

"Иска ни се да станем шампиони, но има много дълъг сезон пред нас. Трябва да работим върху защитата, не се връщаме достатъчно бързо и правилно. Днес не се защитавахме добре на техните високи заслони и оттам им дадохме много свободни стрелби. Ние сме с нови играчи, липсват някои, други играят на необичайни позиции", сподели Барчовски.