Защитникът на България Валентин Антов призна след равенството 1:1 с Литва от евроквалификациите, че "трикольорите" не са започнали убедително с допуснатия гол, но след съвземането е трябвало да се упражни по-голям натиск над съперника. Той заяви, че е трябвало повече спокойствие и креативност от "лъвовете".

"Не успяхме да отбележим гол. Не започнахме убедително - отбелязаха ни гол от статично положение. Съвзехме се бързо и успяхме да отговорим. Трябваше да продължим да натискаме и да покажем повече спокойствие и креативност, а не само да центрираме, когато нямаме достатъчно хора в наказателното поле", каза той.

"Трябваше да се покаже повече спокойствие. Да задържаме топката и да изчакаме за по-добри положения. Имахме и някои ситуации, които можеха да влязат. Трябваше да покажем повече, за да заслужим победата", продължи бранителят.

"Сърбия е много силен отбор. Ние трябва да сме професионалисти и да дадем всичко от себе си. Независимо от качеството на двата отбора, ние сме длъжни да покажем 100% от нашите възможности. Трябва да се борим с повече желание срещу Сърбия", допълни още играчът на Монца.