България разполага в момента с добър и млад отбор. Сега са по-организирани и очакам труден мач. Сериозен съперник са. Това коментира един от лидерите на отбора на Черна гора Стеван Йоветич.

България гостува в  Подгорица на Черна гора в мач от група "G“ на квалификациите за Европейското първенство в Германия през 2024 година. Двубоят е на 10 септември (неделя) от 19:00 часа.

"Очакванията от нас са все едно сме Испания и Франция, но реално не сме – коментира още Йоветич, който вече е играч на гръцкия Олимпиакос - Не можем да делим мачовете, не можем да си позволим такъв лукс. Трябва да играем концентрирано 90 минути. Убеден съм, че когато този отбор се раздава на 130%, може да се мери с всеки един противник. Ако не го направим, не можем да се надиграваме с никого“.

Черна гора влиза във всеки квалификационен цикъл с огромни надежди и очаквания. Но откакто играе като независима държава от 2008 година, няма участия на големи първенства. Йоветич играе за страната от първия мач.

"Това винаги ми е тежало – призна играчът. - Вече гледам на това по различен начин и играя мач за мач. Така ще дойде резултатът. Свикнали сме, това е спорт, стават такива неща. Сега идва мачът срещу България и имаме шанс да се поправим с победа след равенството 2:2 с Литва в четвъртък. Успехът ще ни остави все още в играта. Важен мач".