От две години не сме играли на Националния стадион “Васил Левски". Хубаво е да се върнем тук, но мисля, че и на другите стадион не беше лошо. Надявам се да се завърнем с победа. Трябва да вярваме в себе си и да вярваме, че ще отбележим голове. Гледаме напред. Това заяви капитанът на националния отбор по футбол на България Кирил Десподов преди мача с Литва.

Селекцията на Младен Кръстаич приема Литва в двубой от група "G“ на квалификациите за Европейското първенство в Германия през лятото на 2024 година.

Капитанът на националния отбор Кирил Десподов изрази надежда, че най-накрая и късметът ще бъде на страната на тима ни.

“Всички очакват от нас да спечелим този мач с лекота – заяви футболистът на гръцкия ПАОК. - Няма лесни мачове, това е реалността. Литва там не успяхме да ги победим, дадохме всичко от себе си. Надявам се този път да ни влязат положенията и да се поздравим с успех. Не мисля, че отборът играе лошо, а играе атакуващо и без страх. Няма резултати, но ако погледнете последните мачове - малшанс в последните минути да получим гол. Всички знаем, че всичко е негативно към нас в момента. По-опитните в отбора се опитваме да говорим с по-младите, че само с победи можем да върнем доверието към нас".