НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 01:27


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Благоевград: Беше открит турнира „Скаптопара“- състезание по фитнес и културизъм

Благоевград: Беше открит турнира „Скаптопара“- състезание по фитнес и културизъм

22 Септември 2018 | 17:35 | Агенция "Фокус"
Благоевград. В града беше открит турнира „Скаптопара“- състезание по фитнес и културизъм, предаде репортер на Радио „Фокус“- Пирин. Събитието се провежда в зала „Яворов“. Пред препълнената зала ще се представят над 60 състезатели от Благоевград, Стара Загора, Русе, София, Пловдив, Самоков, Бургас, Варна, Сливен, Кюстендил. Специален гост- позьор е културистът Митко Димитров. Състезателите ще стигнат до финал, като бъдат разпределени на категории. Първата е мъже физик до 179 см; втората – над 179 см. Ще има и класически бодибилдинг – опън категория. Жени бикини до 166 см и над 166 см; мъже бодибилдинг до 80 кг и над 90 кг и абсолютна категория. Билети може да намерите в магазина „Тренербг“, който се намира на бул. „Св.св. Кирил и Методий“ №21 или на място, в зала „Яворов“ преди старта на състезанието.Турнир „Скаптопара“ се организира от СК „Тренербг- Благоевград“, съвместно с Община Благоевград и Българска бодибилдинг и фитнес федерация.Събитието е включено в Спортния календар на Община Благоевград и е част от добре водената политика от кмета д-р Атанас Камбитов за развитието на различни спортни дисциплини и условия в града. Пред входа на събитието могат да се закупят редица продукти, които спомагат за добрата спортна форма на състезателите и почитателите на фитнеса и културизма.
Лора КАЛЧЕВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Благоевград: В града ще се проведе турнирът по културизъм и фитнес „Скаптопара“

Благоевград: В града ще се проведе турнирът по културизъм и фитнес „Скаптопара“

22 Септември 2018 | 10:10 | Агенция "Фокус"
Благоевград. Благоевград за първи път е домакин на турнира „Скаптопара“- състезание по фитнес и културизъм. Това съобщиха от пресцентъра на Общината. Спортното събитие ще се проведе в зала „Яворов“. Официалното откриване ще бъде в 16.00 часа, а самата програма ще започне в 11.00 часа с регистрация на състезателите и теглене/измерване на участниците. В 12.00 часа ще се проведе техническа конференция, разясняваща правилата и регламента на състезанието.
Участие, в първото издание на турнир „Скаптопара“, ще вземат над 60 състезатели от Благоевград, Стара Загора, Русе, София, Пловдив, Самоков, Бургас, Варна, Сливен, Кюстендил. Специален гост- позьор ще бъде културистът Митко Димитров.
Състезателите ще стигнат до финал, като бъдат разпределени на категории. Първата е мъже физик до 179 см; втората – над 179 см. Ще има и класически бодибилдинг – опън категория. Жени бикини до 166 см и над 166 см; мъже бодибилдинг до 80 кг и над 90 кг и абсолютна категория. Билети може да намерите в магазина „Тренербг“, който се намира на бул. „Св. св. Кирил и Методий“ №21 или на място, в зала „Яворов“ преди старта на състезанието.
Турнир „Скаптопара“ се организира от СК „Тренербг - Благоевград“, съвместно с Община Благоевград и Българска бодибилдинг и фитнес федерация.
Събитието е включено в Спортния календар на Община Благоевград и е част от добре водената политика от кмета д-р Атанас Камбитов за развитието на различни спортни дисциплини и условия в града.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Благоевград: Общината е домакин на първото издание на турнир по културизъм и фитнес  „Скаптопара“

Благоевград: Общината е домакин на първото издание на турнир по културизъм и фитнес „Скаптопара“

20 Септември 2018 | 16:02 | Агенция "Фокус"
Благоевград. Благоевград за първи път е домакин на турнира „Скаптопара“- състезание по фитнес и културизъм. Това съобщиха от пресцентъра на общината. Спортното събитие ще се проведе в зала „Яворов“ на 22 септември. Официалното откриване ще бъде в 16:00 часа, а самата програма ще започне в 11:00 часа с регистрация на състезателите и теглене/измерване на участниците. В 12:00 часа ще се проведе техническа конференция, разясняваща правилата и регламента на състезанието. Участие, в първото издание на турнир „Скаптопара“, ще вземат над 60 състезатели от Благоевград, Стара Загора, Русе, София, Пловдив, Самоков, Бургас, Варна, Сливен, Кюстендил. Специален гост- позьор ще бъде културистът Митко Димитров. Състезателите ще стигнат до финал, като бъдат разпределени на категории. Първата е мъже физик до 179 см; втората – над 179 см. Ще има и класически бодибилдинг- опън категория. Жени бикини до 166 см и над 166 см; мъже бодибилдинг до 80 кг и над 90 кг и абсолютна категория. Билети може да намерите в магазина „Тренербг“, който се намира на бул. „Св.св. Кирил и Методий“ №21 или на място, в зала „Яворов“ преди старта на състезанието. Турнир „Скаптопара“ се организира от СК „Тренербг- Благоевград“, съвместно с Община Благоевград и Българска бодибилдинг и фитнес федерация.
Събитието е включено в Спортния календар на Община Благоевград и е част от добре водената политика от кмета д-р Атанас Камбитов за развитието на различни спортни дисциплини и условия в града.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Реч на Владимир Путин пред Федералното събрание. 20 февруари 2019 г.
Реч на Владимир Путин пред Федералното събрание. 20 февруари 2019 г.

ВИДЕО
Кубрат Пулев подкрепи българския туризъм с нов видеоклип
Кубрат Пулев подкрепи българския туризъм с нов видеоклип
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.