Халфът на Манчестър Юнайтед - Коби Майну, със сигурност ще запомни дебютния си двубой като титуляр с екипа на Англия. 18-годишната юноша на "червените дяволи" получи повиквателна от националния селекционер Гарет Саутгейт за контролите с Бразилия и Белгия на "Уембли". Майну направи дебют срещу "селесао", влизайки като резерва в края на мача, а вчера попадна сред стартовите на 11 на "Трите лъва" срещу интернационалните "червени дяволи".

Майну бе удостоен с наградата за Играч на мача, а съотборниците му не му спестиха комплиментите:

"Когато аз бях на 18 години, вероятно съм играел електронни игри, а той е истински мъж и играе за националния тим на Англия", каза 28-годишният Айвън. Тони, който отбеляза дебютния си гол за Англия вчера.

"Коби Майну е много добър. Знам колко трудно е да си толкова млад и да има напрежение върху името ти, но той е брилянтен. Бъдещето му в Ман Юнайтед и Англия ще е невероятно", заяви Джуд Белингам.

"Той ни дава различен профил на полузащитник от всичко, с което разполагаме и сме наистина доволни от представянето му. Човек не може да повярва, че наистина е толкова млад.Има качества, които са видни за всички, както и способност да издържа на напрежение", заяви Саутгейт.