Даниел Моралес, наставник на Ботев (Враца), коментира поражението от кипърския гранд АПОЕЛ Никозия в днешната контрола на двата тима, играна в Правец.

"Когато губиш е лошо чувството, но съм доволен от момчетата. В тази жега, имаше старание. Ако ви отворя тетрадката, имаме десет ситуации, първото полувреме - три. Те ни вкарват в деветата и 19-ата минута след рикошети. За мен е важно удоволствието на тренировката, правя си сметка, още върви селекцията, днес дойде и Стефан Велев. С времето можем да покажем по-добра игра. Идваме от първенство, което е свършило на пети. Не са почивали много футболистите. Една година първенство трупа много умора“, започна Моралес.

"Засега сме доволни, контузия има само Смоленски, който на тренировки обърна глезена. Луис Филипе е по-добре, няма болка в аддуктора. Доволен съм, на добри терени тренираме, хората покрай Враца ни помагат, да благодаря искам на Мездра и Криводол, на нашия кмет и ръководство. Помагат ни“, добави той.

"Когато отборът играе добре, значи тренировъчният процес върви. Сменихме малко схемата, но няма да се отказваме от всяка линия. Ако има добри играчи, които ни пасват - клубът прави всичко възможно, но има неща, които не можем да превишаваме, ще съм благодарен на клуба. Последната контрола ще бъде срещу Левски Лом в 19:00 часа", каза още наставникът на Ботев (Враца).