ЦСКА загуби от Трактор във втората си контрола от зимната си подготовка в Белек (Турция).

Единственото попадение в срещата падна в 52-ата минута, когато Сафа Хади се разписа след рикошет в крака на Християн Петров. Четвърт час преди края на мача Амос Юга бе изгонен, след като получи втори жълт картон.

Следващата проверка на "червените“ по време на лагера на тима в Турция е срещу словашкия Тренчин. Двата отбора ще се изправят един срещу друг на 30 януари.

В първите 20 минути ЦСКА започна по-добре срещата и създаде няколко добри положения за гол.

С отлични шансове се разминаха Линдсет, Фаетон и Естрада. В 11-ата минута Джонатан Линдсет стреля опасно с десния крак, като ударът му мина близо до левият стълб на вратата. Минути по-късно, след контраатака, Матиас Фаетон получи топката и с извеждащо подаване намери Майкъл Естрада, който се засуети и не успя да нанесе голов удар.

Атаките за армейците зачестиха и в 18-ата мин след центриране на Тибо Вион от непряк свободен удар, Браян Кордоба не съумя да се разпише. Малко след това самостоятелен пробив на Фаетон завърши с удар по земята, спасен от стража на иранците.

До края на полувремето темпото спадна и чистите голови възможности липсваха. В последната минута Улаус Скаршем застраши противниковата врата с опасен удар, минал близо до десния ъгъл и двата състава се оттеглиха на почивката при нулево равенство.

През втората част в игра се появиха Густаво Бусато, Енес Махмутович, Странислав Шопов, Емануел Шакич и Данило Априля.

В 52-ата минута гостите откриха резултата. След изстрел от далеч топката рикушира в крака на Християн Петров и попадна във вратата на Густаво Бусато.

След 65 минути се извършиха още четири смени за "армейците". В игра влязоха Сейни Санянг, Юрген Матай, Борислав Чорбаджийски и Илиан Антонов.

В 74-ата минута капитанът Амос Юга напусна терена след втори жълт картон и на негово място влезе Марк-Емилио Папазов, за да се запази численото равенство на терена.

До края ЦСКА опита да стигне до изравняване, но без успех и в крайна сметка мачът завърши 0:1.