Спартак (Варна) върви към завръщане в елита под ръководството на Росен Кирилов. Специалистът коментира актуалните теми в клуба.

"През първото полувреме успяхме да вкараме два гола с агресия и висока преса, имахме още ситуации, така че тези 45 минути беше изцяло в наша полза. Второто полувреме трябва да признаем, че беше на Добруджа - надиграха ни, вкараха един гол. Радвам се, че успяхме да победим. Моето желание беше през 90-те минути да играем, както играхме първото полувреме", сподели Кирилов.

"Вместо това обаче се прибрахме, а Добруджа започна да влага много повече усилия, второто полувреме беше в тяхна полза, трябва да признаем. Останах изненадан, че Преслав Йорданов не започна и беше ясно, че ще търсят атаки с бързи нападатели, какт и контраатаки. Но преди почивката не им се получи".

"Имаме още шест мача, които ще са изключително тежки. Не трябва и за секунда да си мислим, че по презумпция ще бъдат спечелени тези мачове от нашия отбор. Трябва да сме амбицирани, за да можем да вземем максималното до края".