Футболистът с над 230 мача в професионалния ни футбол е второто лятно попълнение в състава на Янтра, обявиха от клуба.

Бранителят Цветелин Радев постигна споразумение с габровския тим и ще бъде на разположение на Велислав Вуцов за срещите от новия сезон във Втора професионална лига.

Радев имаше сериозна заслуга за промоцията на Крумовград в efbetЛига. Централният защитник изигра 33 мача, реализира 5 гола и даде една асистенция за новия член на елитната ни група.

В кариерата си е носил още екипите на Локомотив (Пловдив), Вихрен (Сандански), Несебър, Верея (Стара Загора), Спартак (Плевен), Ботев (Гълъбово) и Добруджа.

Бранителят се присъедини днес към подготовката на отбора, а след първото занимание сподели:

"Идвам с очаквания да направим един добър сезон и да радваме хората. Допада ми обстановката тук, базата, стадиона и мисля, че това е правилното място за мен. Намирам един задружен колектив с доста млади момчета, които според треньора имат доста качества, а той е човек, на когото може да се вярва – добър специалист, познат в цяла България. Смятам, че отборът има потенциал да се бори за място в горната половина на класирането. На този стадион му прилича дори и по-горната група, доста отбори не могат да се похвалят с такива“, сподели новото попълнение на Янтра.