Старши треньорът на Спортист Своге Георги Чиликов обяви, че се надява на нови попълнения в отбора и че тимът му ще се бори за всяка точка през сезона във Втора лига.

"Много трудно става това нещо поради много причини. Трудно се намират играчи. Много отбори са с големи амбиции във Втора лига и както се казва не останаха футболисти. Ще направим всичко възможност да попълним отбора с още 2-3 нови попълнения. Така ще е до зимата, а после ще видим. Дори да не стане, трябва да се надяваме да няма наказания и контузии и ще се борим за всяка точка", коментира треньорът пред клубния сайт преди мача от втория кръг, в който Спортист Своге ще играе със Спартак Варна.

Георги Чиликов каза още, че е доволен от раздаването на футболистите си при загубата в първия кръг срещу Беласица.

"След като си отбележиш 2 автогола до 30-ата минута няма какво повече да искаме освен загуба. Успяхме да се върнем, но прекалено късно. С оглед на събитията заслужихме загубихме след груби индивидуални грешки. В крайна сметка за всичко има обяснение. Вече казах, че за резултатите съм виновен аз. Момчетата дадоха максимума от себе си и аз не мога да се оплача", коментира бившият футболист на Левски и ЦСКА.

Чиликов беше категоричен, че Спортист Своге излиза победа и във втория си мач.

"Искам да се раздадат на максимум и да излезем за победа. В крайна сметка каквото сме си заслужили. Това, че е Спартак Варна няма значение. Разбираемо е, че по много причини са фаворит, но в моята глава фаворити няма", допълни старши треньорът.

Георги Чиликов каза още, че във Втора лига няма отбори, които може да бъдат подценявани.