НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 17:07


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Бургас: В неделна работилница „Арт-И-Факти“ на „Акве Калиде“ ще се правят произведения на изкуството от стара хартия

Бургас: В неделна работилница „Арт-И-Факти“ на „Акве Калиде“ ще се правят произведения на изкуството от стара хартия

7 Октомври 2018 | 07:55 | Агенция "Фокус"
Бургас. Неделната работилница за деца Арт-И-Факти в ТК „Акве Калиде“ ще научи децата как да превръщат ненужната хартия в красиви изделия. Това съобщиха от пресцентъра Община Бургас. Този път те ще изработват мини макети на замъци по представен образец и по собствена идея, използвайки фантазията си. Друга тема на творческите занимания ще бъде рисуване на изображение чрез МАК карти (метафорични асоциативни карти), създадени от художник по мотиви от митове и легенди. Всяко дете ще изтегли карта с изображение, по което ще рисува своя собствена история. Заниманието провокира въображението и децата развихрят своята фантазия в уникални изображения. Te ще могат да се запознаят и с историята на Акве Калиде, тъй като таксата от 3 лв. за едно и +1 лв. за второ занимание в работилничките им позволява да посeтят музея и да гледат 3D мапинг прожекцията като бонус. Арт-и-Факти се провежда в неделя, от 11:00 до 13:00 ч.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Бургас:  На 7 октомври в неделна работилница „Арт-И-Факти“ на „Акве Калиде“ ще се правят произведения на изкуството от стара хартия

Бургас: На 7 октомври в неделна работилница „Арт-И-Факти“ на „Акве Калиде“ ще се правят произведения на изкуството от стара хартия

4 Октомври 2018 | 17:50 | Агенция "Фокус"
София. На 7 октомври в неделната работилница за деца Арт-И-Факти в ТК „Акве Калиде“ ще научи децата как да превръщат ненужната хартия в красиви изделия. Това съобщиха от пресцентъра Община Бургас. Този път те ще изработват мини макети на замъци по представен образец и по собствена идея, използвайки фантазията си. Друга тема на творческите занимания ще бъде рисуване на изображение чрез МАК карти (метафорични асоциативни карти), създадени от художник по мотиви от митове и легенди. Всяко дете ще изтегли карта с изображение, по което ще рисува своя собствена история. Заниманието провокира въображението и децата развихрят своята фантазия в уникални изображения. Te ще могат да се запознаят и с историята на Акве Калиде, тъй като таксата от 3 лв. за едно и +1 лв. за второ занимание в работилничките им позволява да посeтят музея и да гледат 3D мапинг прожекцията като бонус. Арт-и-Факти се провежда в неделя, от 11:00 до 13:00 ч.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Бургас: Художествена работилничка „Арт-И-Факти“ ще се проведе в комплекс „Акве калиде“

Бургас: Художествена работилничка „Арт-И-Факти“ ще се проведе в комплекс „Акве калиде“

30 Септември 2018 | 09:34 | Агенция "Фокус"
Бургас. В последния ден на септември туристическият и археологически комплекс „Акве калиде“ в Бургас отново ще предложи интересни творчески занимания за децата. Това съобщиха от пресцентъра на Общината. От 11.00 до 13.00 часа в поредната художествена работилничка „Арт-И-Факти“ ще се изработват модели на старинен медальон и тракийска гривна.
Таксата е 3 лв. за едно и 4 лв. за две занимания. Тя включва безплатно посещение на музея и 3D мапинг прожекция. За повече информация и резервации, тел.: 0882 00 41 26
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Бургас: „Арт-И-Факти“ отново отваря врати през септември

Бургас: „Арт-И-Факти“ отново отваря врати през септември

2 Септември 2018 | 07:58 | Агенция "Фокус"
Бургас. „Арт-И-Факти“ отново отваря врати през септември. Това съобщиха от пресцентъра на Община Бургас. Творческите работилнички за деца в ТК „Акве Калиде“ ще се провеждат в предстоящите недели от 11:00 до 13:00 ч. В следващата творческа занималня за деца днес малките гости на комплекса ще изработват митични същества от глина и разноцветни пана, използвайки техника „римска мозайка“. Инициативата има за цел да развива творческите умения и фантазия на малчуганите, като в същото време ги обогатяват с познания за историята на Акве Калиде. Билетът за „Арт-И-Факти“ включва още посещение на музея с 3D мапинг. Припомняме, че таксата за една работилничка е 3 лв., а за две – 4 лв.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Реч на Владимир Путин пред Федералното събрание. 20 февруари 2019 г.
Реч на Владимир Путин пред Федералното събрание. 20 февруари 2019 г.

ВИДЕО
Кубрат Пулев подкрепи българския туризъм с нов видеоклип
Кубрат Пулев подкрепи българския туризъм с нов видеоклип
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.