Привърженик на Лийдс е паднал от висок ред на трубуната, където бяха разположени феновете на отбора при снощното гостуване на Челси от ФА Къп. Инцидентът се е случил при гола на Матео Джоузеф, когато йоркшърци откриха резултата в осмата минута.

Човекът, който е бил на "Шед Енд" се е приземил на долно ниво по време на празнуванията. Впоследствие медицинският екип се е погрижил за него. Според очевидци, той се е приземил върху стюард преди да бъде откаран в болница.

"Малко преди 20:00 часа в сряда, 28 февруари получихме съобщение, че човек е паднал от високо на "Фулъм Роуд". Заедно с колеги от парамедиците на "Свети Джон", доктори от клуба и екип с линейка са помогнали на мъжа преди да бъде откаран в лондонската травматология", каза говорител на Спешна помощ.

Лийдс и Челси пуснаха публикация, в която информират за инцидента с фен, случил се през първото полувреме. Двата клуба са допълнили, че случката се разследва и е в ръцете на Спешна помощ.

На 27 януари подобен случай стана, след като почитател на Мейдстоун Юнайтед се строполи на по-долен ред при победата за ФА Къп с 2:1 над Ипсуич като гост в 1/16-финалите. След това бе оповестено, че никой не е пострадал.