Юрген Клоп, мениджър на англисйкия гранд Ливърпул, беше много доволен от представянето на младите в отбора при успеха над Саутхемтпън в осминафинал в турнира за ФА Къп.

"Още преди мача казах, че Луи е прекрасен голаджия. Той има още много да учи, но се справя отлично пред гола. В крайна сметка, вратите са същият размер, както в юношеския футбол, така че няма разлика. А Данси, за него също знаех, че е отличен голмайстор, но той игра блестящо. Първият гол бе невероятен, но отново повтарям, нещата са същите, както при юношите. Той е нападател и знае каква му е работата", започна германският специалист.

Клоп разчиташе за този двубой на голяма част от младите в тима. Причината са контузии на голяма част от основния състав.

"Ситуацията, в която се намираме, е ужасно трудна. Имаме твърде много мачове, а не достатъчно играчи, но... хубавото е, че атмосферата в съблекалнята и в тренировките е позитивна. Трябва да приемем факта, че имаме проблеми и да търсим решения. Днес направихме точно това, но сега е време да мислим за следващия мач", добави Клоп.