Мейдстоун победи с 1:0 вкъщи Стивънидж в третия кръг от ФА Къп. Домакините от "Галахър Стейдиъм" са в една от двете втори дивизии на Националната лига, която е 5-ият ешелон на английския футбол. Гостите са седми в Лига 1, което е третото ниво на футбола в Англия.

Попадението за Мейдстоун отбеляза английският полузащитник Сам Корн във втората минута от добавеното време на първата част след наказателен удар.

Срещата се изигра на стадион "Галахър Стейдиъм", който е с капацитет от 4200 места. Отборът е играл между 1898 и 1988-а на родния си "Атлетик Граунд", но след това съоръжението е продадено с цел развитие и "камъните" се местят на "Уатлинг Стрийт". Там съставът се подвизава до 1992 година и дели стадиона с полупрофесионалния Дарфорд. Впоследствие клубът прави опит да се върне в Мейдстоун, който е най-големият град в графство Кент. Закупен е парцел земя, източно от малкия град Холингбърн. Местният общински съвет обаче отхвърля плановете на клуба, защото локацията е защитена зона. На 14 юли 2012-а е открит стадион "Галахър Стейдиъм" с контрола срещу тогавашния представител на Чемпиъншип Брайтън, завършила 0:5 за гостите.

Четвъртият кръг за Купата на Англия започва на 27 януари.