Мениджърът на Челси Маурисио Почетино застана пред медиите в навечерието на утрешния реванш в полуфинала за Карабао Къп срещу Мидълзбро.

“Tова е възможност за финала, за мач на “Уембли". Това е много важен мач за нас, за клуба, за всички. Искаме да сме на финала, но преди всичко трябва да победим един много добър отбор в лицето на Мидълзбро. Не успяхме да ги победим в първата среща, но сме много уверени, че можем да направим много добър мач пред нашите фенове и енергията на феновете", започна Поч.

"Чувстваме се много разочаровани от първия мач. Трябваше да бъдем точни. Когато противникът те принуждава да се защитаваш, трябва да сме силни и в добра позиция. Трябва да уважаваме съперника, ще бъде трудно, но това е огромна възможност".

“Няма шанс Нкунку да играе, той няма да бъде с нас. Той претърпя малък проблем в бедрото, не е голям проблем, но това му попречи да бъде отново на разположение. Мало Густо също е контузен и няма да е на разположение", допълни Почетино и обяви, че отборът страда много от контузии и не му се вижда краят.