Ливърпул ще бъде без голяма част от играчите си за утрешния четвъртфинал в турнира за Купата на Футболната асоциация на Англия, по-известен като ФА Къп.

Причината са множество контузии в състава на "мърсисайдци".

"Райън (Гравенберх) не е на разположение... това е контузия на връзката. Можеше да бъде много по-лошо. Но достатъчно лошо, за да бъде изключен за този мач, следващия мач... ще видим. Имаме нужда от чудеса с няколко играчи. Ето защо не искам да ги изключвам твърде дълго. Но ситуацията е чувствителна и върви с проблеми за много играчи“, заяви наставникът на Ливърпул Юрген Клоп на пресконференцията.

Германският мениджър каза, че нападателите Мохамед Салах и Дарвин Нунес, които пропуснаха финала за Купата на лигата, също не са сигурни за сряда.

"Трябва да видим какво могат да направят днес“, каза той.

"Нашият състав е по-дълбок, отколкото си мислехме. Казвал съм го много пъти, без децата нямаше да сме тук.

Историята от неделя беше една от най-добрите футболни истории. Нашите момчета играят младежки футбол, като те бяха включени по-спешност, с нулев опит и много талант“, добави Клоп.

Германският специалист заяви, че ще бъде труден мач с четвъртия във второто ниво на английския футбол.

"Обичам Чемпиъншип... интензивността на футбола, който се играе там, е луд. Лигата е невероятна и трудна. Ливърпул е сочен за огромен фаворит, но това не е така“, завърши мениджърът.