Вчера испанската столица Мадрид "побеля" за втори път в рамките на 20 дни, след като Реал Мадрид отпразнува спечелването на 15-ата си Шампионска лига. Около 100 000 човека напълниха улиците на Мадрид, за да зърнат отблизо най-новата придобивка в клубния музей.

Карло Анчелоти и неговите възпитаници се качиха на открит бял автобус и се разходиха из града под овациите на феновете, за да приключи шествието на "Сантяго Бернабеу".

Подобно мероприятие нямаше как да мине без засилено полицейско присъствие, кото породи изключително интересен момент. Рейсът на "кралския клуб" бе стриктно пазен от конна полиция. Оказа се, че един от полицаите пред автобуса е Мариано Карвахал - бащата на Дани Карвахал. 32-годишният десен бек отбеляза първото попадение във вратата на Борусия Дортмунд.

Случайно или не, неговият баща бе на смяна по време на парада и бе буквално на метри от своя син, който купонясваше със съотборниците си.

Мариано бе обран в емоциите си, въпреки че десетки хора го снимаха на видеа и снимки. В един момент обаче синът му взе трофея и отиде до кобилата и баща си, за да си направят обща снимка.