Гостуваме на един от най-трудните стадиони за победа, но не е невъзможно. В Мюнхен направихме добър мач, но не спечелихме. Реал има предимство 51 процента. Ние също сме голям клуб в Европа. Ето защо това ще бъде страхотен мач. Ние сме на полуфинал и искаме да стигнем до финала. Нашата цел е финала на "Уембли" - нищо друго. Това заяви треньорът на Байерн Томас Тухел преди реванша срещу Реал (Мадрид) в Шампионска лига.

Реал приема Байерн в реванш от полуфиналите в Шампионска лига. Двубоят на стадион "Сантяго Бернабеу“ е на 8 май (сряда) от 22:00 часа. Първият мач завърши наравно 2:2.

Тухел потвърди, че Матайс де Лихт, Джамал Мусиала и Ерик Дайър са възстановени от контузиите си и ще са на линия за двубоя.

Нидерландският защитник Де Лихт пропусна срещата в Мюнхен преди седмица заради проблеми с коляното. Мусиала пропусна загубата с 1:3 от Щутгарт в събота също заради проблем с коляното. Дайър, който получи травма на главата в двубоя с Щутгарт и беше заменен на почивката, също е възстановен.

Очаква се Лерой Сане отново да играе, въпреки болките в слабините, както и австриецът Конрад Лаймер, който получи удар в глезена, след като направи силен първи мач срещу Реал (Мадрид).

Извън строя е Рафаел Герейро, който нарани крака си в Щутгарт. Кингсли Коман също е извън сметките.