Старши треньорът на Барселона - Шави, говори след победата на неговия тим над Пари Сен Жермен. Каталунците спечелиха визитата си на "Парк де Пренс" с 2:3 и сега ще трябва да затвърдят добрата си игра на реванша в Испания.

"Постигнахме голяма и значителна победа. Няма как да бъде по друг начин, когато печелиш като гост в елиминациите на Шампионската лига. Справихме се много добре, особено в защита и тактически. Крилата също свършиха отлична работа. Кубарси се представи много добре, независимо кого трябваше да пази. Педри също ни помогна много след влизането си на терена. Гордея се с играта на отбора ни. Кристенсен пък се разписа от корнер, за да завърши отличното ни представяне в този мач", сподели бившият играч на Барса.

"Все още ни предстои да играем реванш срещу ПСЖ, който е един от най-добрите отбори в света. Трябва обаче да обърна внимание на работата, която се върши в нашата академия. Кубарси е на 17, Ламин е на 16, а в отбора ни за първа година е и Фермин. Те просто бяха готови да играят. Имаме малка преднина, извоювана с голяма победа. Сега трябва да възстановим добре", добави испанският специалист.