Димитър Кисимов, Йоан Найденов и Виктор Киров при юношите и Ема Томова и Андрея Глушкова при девойките се класираха за четвъртфиналите на сингъл на турнир от категория J60 на ITF в Скопие (Северна Македония).

Поставеният под №2 при юношите Димитър Кисимов победи на осминафиналите с 6:1, 6:4 Александър Трифоновски от Северна Македония. За място на полуфиналите Кисимов ще играе срещу №6 в схемата Якуб Смежки от Чехия.

№4 в схемата Йоан Найденов се наложи на осминафиналите с 6:4, 6:1 над Якуб Куси от Чехия. На четвъртфиналите Найденов ще играе срещу Ерик Неакса от Румъния.

№5 в схемата Виктор Киров елиминира на осминафиналите №9 Ян Смрцка от Германия със 7:6(5), 6:3. На четвъртфиналите Киров ще играе срещу №13 Калин Апостол от Румъния.

При девойките Ема Томова победи на осминафиналите с 6:4, 6:2 №16 в схемата Кая Оквирк от Словения. За място на полуфиналите Томова ще играе срещу №6 Атина Григориаду от Гърция.

Квалификантката Андрея Глушкова победи на осминафиналите с 6:2, 6:4 №15 Александра Джокич от Сърбия. Глушкова ще играе на четвъртфиналите срещу Соня Черчез от Румъния.