Виктория Томова пусна на благотворителен търг свой сак от Откритото първенство на Великобритания по тенис при жените - Уимбълдън през 2023-а година.

Първата ни ракета при дамите постави първоначална цена от 250 лева за сака, а събраните средства ще отидат за 18-годишния Иван Стоянов, който се нуждае от трансплантация на черен дроб в Турция.

Ето какво написа тенисистката:

"Здравейте приятели! Поствам сака, с който играх на Уимбълдън 2023 г. за наддаване с цел благотворителна кауза, която започва от 250лв. Каузата, която избрах е за момче на име Иван Стоянов на 18 години, който спешно се нуждае от трансплантация на черен дроб в Турция. Направени са необходимите изследвания на баща му, за да са сигурни, че той може да стане донор на сина си. Дарителят предложил най-висока сума в коментар под този пост ще спечели термобега и сумата ще бъде дарена, като ще кача бележката от дарението в стори. Срока за наддаване ще бъде до 8-ми февруари. Оставям линк с пълната информация за Иван от дарителския сайт. Нека, който с каквото може да помогне отделно, ако има желание разбира се! Благодаря Ви, добри и мили хора!“.