Един от най-доскутираните тенисисти - Ник Кирьос, проведе откровен разговор с живата легенда на бокса Майк Тайсън.

Австралиецът разпита Железния как е профукал цялото си състояние и още скандални истории, като двамата записаха общо над 25 минути за популярен спортен подкаст.

"В началото не се справих добре със славата. Знаеш, защото в началото искаш славата на шампион, но тогава нямаш контрол. И тогава за първи път започнах да си имам проблеми, защото понякога може да се разхождам по улиците и да срещна хора, които не знаят, че майка ми е починала или е станало нещо със семейството ми“. Аз съм наранен и те просто скачат и почват "Ей, човече, дай ми снимка. Ей, човече, това. Хей, човече. Обичам те. Дай ми това", припомни си Тайсън.

"Възможно е да не съм в настроение, така че съм използвал насилие по този въпрос. А след това започнах да получавам доста съдебни искове и спрях. Аз съм лаком за болка, но спрях. Не можех да подписвам повече чекове, така че. Винаги ме съдеха. Непрекъснато профуквах парите си от това, че ме съдеха и ходех по съдилища, и просто се свързвах с неподходящи хора и вземах лоши бизнес решения“.

Вижте цялото участие в приложения видео клип.