Две поредни победи след дългото ми отсъствие от корта няма как да не ме радват. Това коментира пред пресслужбата на Асоциацията на професионалните тенисисти бившият №1 в света Рафаел Надал.

Испанецът се класира за четвъртфиналите на тенис турнира на твърди кортове в Бризбейн, Австралия. В състезанието участва и Григор Димитров.

"Срещу Кублър влязох много добре в мача, с отлично настроение – коментира Надал. -  Бях наясно с играта на Джейсън и знаех, че се чувства отлично от задна линия. Опитвах да доминирам. Планът ми сработи, така че за мен това бе доста позитивен мач. Шансът да изиграя утре още един мач означава много за мен. Това, от което в момента имам нужда, са точно мачове. Трябва да съм здрав и да продължа да тренирам активно. За мен всеки ден, когато имам възможност да играя мач е страхотна новина. Опитвам се максимално да се радвам на всеки един момент. Много е приятно да се завърна на корта след толкова дълго отсъствие и да мога да играя на добро ниво. Нека видим докъде мога да стигна“.