Бившият нападател на Левски - Петър Курдов, коментира представянето на "сините" след подновяването на първенството.

"Единственият отбор, който показва топки, както се казва по мъжки, е Лудогорец. Всъщност става въпрос за няколко човека, които имат възможност и дават колкото футбола да съществува. Имам предвид най-вече Разград, където се дават добри пари за българските стандарти. Каквото и да говорим, нямаме някакъв страхотен пробив в последните години, а и не сме свидетели на крупни трансфери", започна Курдов пред "Гол".

"За ЦСКА единственият, който дава сериозни средства от години, е Гриша Ганчев. Той си подбира нещата и има една стабилност, където е бил президент. Всичко друго е препъникамък с изключение на Славия, където собственик е Младен Михалев, а и благодарение на Венци Стефанов, клубът се развива."

"Общо взето това са хората, които стоят здраво на земята. Виждате какво става в пловдивските отбори. Хората ги псуват Ботев и Локомотив. Хората говорят разни неща, а аз нищо не твърдя, защото дори не ходя на мачовете. Чуват се приказки, особено след като Хебър победи Локомотив Пловдив. Целият град ги псува."

"Нищо не ме изненадва, защото не сме направили нищо, за да се променим. Пак сме в тази мелница. След първи или втори кръг българските отбори приключват в Европа. След това се започва отново тази порнография тук, която вече продължава 32 години", допълни Курдов.