Александър Томаш, треньор на Локомотив (Пловдив), беше разочарован от поражението от Левски в среща от 19-ия кръг на Първа лига.

"Допуснахме нелеп автогол, всеки може да сгреши и това ни се отрази. Не може да допускаме втори гол по този начин. Не искам да коментирам съдийството, не ми е работа. Играта е спряна, когато съдията даде фаул. През второто полувреме Левски се прибра. Имахме една-две ситуации, но не успяхме да отбележим. Беше ясно, че съдията явно искаше да даде дузпа, но това не ми е работа на мен да коментирам", заяви Томаш в ефира на Diema Sport.

"Просто ние си вкарахме автогол, а при втория не трябва да се оправдаваме дали има или няма фаул. Разочароващ резултат днес, искахме да победим. Случиха се някои фактори, които не зависят от нас, но и ние малко отстъпваме от играта си. Тук е вече работа на ръководството, защото ще трябва селекция, ще трябват футболисти, които да освежат отбора и да можем да реагираме адекватно от пейката. Факторите, които зависят от мен са на терена", продължи наставникът на "смърфовете".

"Момчетата се опитаха, постараха се. Левски отстъпи инициативата през второто полувреме и ние се опитвахме да вкараме. Не мога да се сетя дали те имаха някаква ситуация освен автогола, който си отбелязахме. Не трябва да се оправдаваме. Това са футболистите ни, имаме още два мача и трябва да ги изиграем. По-трудният мач ще ни бъде с Пирин вкъщи. Защото това е психология", завърши Томаш.