Нов национален протест на българските фенове срещу ръководството на Българския футболен съюз начело с Борислав Михайлов ще се проведе на 15-и март 2024 г. Това е датата, на която ще се състои и Конгресът за избор на нов президент на футбола ни.

Facebook страницата, която организира протеста на 16-и ноември обяви днес, че мястото на протеста ще бъде около столичния хотел "Маринела" в кв. "Лозенец", където ще се проведе и самият Извънреден конгрес.

"15 март, 2024г! Да спрем измамата заедно! Търсят се “квестори", които да следят за правилното протичане на Конгреса!

Оставка се подаде, НО президент на БФС все още е Борислав Михайлов. Това означава едно - тези не искат да си тръгват и ще направят всякакви машинации и измами, за да се задържат на власт, затова народът трябва отново да се намеси

Нагло, безпардонно, действие в Бояна, след като заместващият, уж, не бе вписан официално в Търговския регистър и така наглецът Боби ще продължи да управлява! Всички помним Конгреса от преди 5 години, отново в този хотел, отново на тъмно без журналисти, което ще бъде сценарият и през март месец.

Затова, на 15 март, ще се съберем няколко хиляди “квестора", за да не допуснем от този Конгрес като президент да си тръгне Борислав Михайлов или спусната отгоре фигура, която да работи по модела “Борислав Михайлов"

Заедно сме силни"