Нека всички кандидати за президентския пост да излязат и да представят програмите си. Нека застанат с името си, както го правя аз и хората от екипа ми. Това заяви Димитър Бербатов в експозето си при представянето на програмата си за развитие на футбола за периода 2024 – 2028 година.

"Искаме честен конгрес на БФС – посочи още Бербатов. - Такъв, чийто решения да не се обжалват след това. Нека бъдем обединени и всичко да приключи още на Конгреса, за да започне да се гради нещо. Екипът ни и лично аз гарантирам, че от нас няма да чуете лоша дума за никой от останалите кандидати. Ще се радваме да видим какво ще предложат останалите кандидати. Ясно е, че ще има разминаване в идеите, но ще има и съвпадения“.

Бербатов бе категоричен, че журналистите трябва да са на конгреса също и да отразят основно броенето на бюлетините.

"Екипът ни е голям. Със Стилиян Петров сме оптимисти, че обединението, за което се борим, ще се случи и ще започнем да работим в името на футбола“, каза още Димитър Бербатов.

Той заяви още, че с екипа му ще искат среща с премиера Денков и Мария Габриел, както и с министъра на спорта. За да им представят идеите си и програмата си.

"Определени хора явно са забравили, че само преди две години пак бяхме тук, пак показвахме програма – заяви още Бербатов - Подло е да говорят, че нямаме такава“.