Организираните фенове на ЦСКА от "Трибуна Сектор Г" категорично отхвърлиха информацията на СДВР, че фенове на различни отбори са се сбили помежду си по време на националния протест срещу БФС.

Протестът, който първоначално бе планиран като мирен, прерастна в гонения и физическа саморазправа между органите на реда и футболните запалянковци. След като всички фенове се събраха заедно пред Сектор "А" на Националния стадион, от СДВР обясниха, че напрежението се е покачило заради бой между представители на различни агитки.

В интернет се появиха десетки видео материали, на които полицията и жандармерията налагат протестиращи и мирни граждани, които са попаднали на грешното ясто в грешното време.

"Армейци,

Бихме искали да заявим, че изтеклата от страна на СДВР информация за сблъсъци между две агитки на протеста снощи категорично не отговаря на истината - напрежение между нас и останалите не е имало.

От сутринта удобната за всички версия е широко лансирана в добре познатите ни послушни "медии", гарнирана с лъхащи на фалшив патос и драматизъм пресконференции.

Не за първи път забелязваме подобен опит за демагогия и преекспониране на събитията от страна на МВР, но дори и те не могат да скрият грозната истина, прозираща от стотиците клипове и снимки в социалните мрежи - десетки пребити невинни хора в следствие на поредния полицейски произвол.

На тяхна страна е правото, но наша страна - правдата!"