Саша Илич, наставник на лидера в efbet Лига - ЦСКА-София, коментира равенството 1:1 срещу ЦСКА 1948.

Домакините пропуснаха дузпа и след този резултат могат да бъдат изместени от първото място при успех на Лудогорец над Левски днес.

"Тежък момент за нас. В случай, че бяхме победили, всичко щеше да зависи от нас в последния кръг. Така в момента нещата не зависят от нас. Трябва да стискаме палци някой да играе за нас. Лудогорец има два мача, ние един. Започнахме мача с огромен страх. Предполагам, че на футболистите им е било трудно да играят под такова напрежение“, започна Илич.

"Освен страха, няма за какво друго да ги обвинявам. Играхме с желание. Имахме моменти на агресивност. На моменти играхме стихиен футбол, стигахме до възможности. Имахме шанс от дузпа, но Турицов не успя да вкара, има моята голяма подкрепа. Съществува един определен страх.

ЦСКА не е бил толкова близо до титлата. Два кръга преди края държахме всичко в своите ръце. ЦСКА трябва да се бори за титлата до последния дъх. Продължава проблемът в коляното да измъчва Дюкенс Назон. За нас е важно всички да са здрави. Продължава да е с травма. Срещу Левски ще играят само тези, които са готови да играят. Надявам се, че ще има феърплей до края. Искам да поздравя ЦСКА 1948, че играха феърплей, дано да има такъв и в Разград“, допълни той.

Изключително голям шок за нас, това ще окаже влияние на футболистите. Не успяхме да вкараме в последната секунда и да стигнем до победа. Предстои ни най-големия мач в българското първенство и няма какво да се оплакваме“, заяви Саша Илич.