Треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде днес пресконференция за представителите на медиите, на която основната тема беше предстоящият мач срещу Ботев (Пловдив). Двубоят от 10-ия кръг на Първа лига е утре (9 септември) от 20 часа на базата в "Коматево".

"Ботев в никакъв случай не се намират в лоша форма. Просто късметът малко им изневери, направиха и няколко пропуска. Но е отбор, който има възможности и позицията, на която се намира в класирането, не отговаря на Ботев Пловдив. Но има още много мачове и съм убеден, че накрая Ботев Пловдив ще отиде на коренно различна позиция. Така че ние се изправяме срещу един сериозен и силен съперник", заяви наставникът на ЦСКА 1948.

"В никакъв случай няма да има подценяване. Не само за Ботев (Пд), а за всеки един отбор. Относно Сердюк - в процес сме на изготвянето на документите. Под въпрос е, но по-скоро няма да може да играе. Георги Русев е на разположение. Имаше лек физически проблем. Ще бъде на линия за мача с Ботев (Пловдив). Няма контузени играчи, които да не могат да играят в този сблъсък", добави още Любослав Пенев.