ЦСКА-София победи с 2:0 Септември (София) в благотворителна контролна среща, играна на клубната база в Панчарево. Всички събрани средства от виртуални билети, входни талони и продажба да тематични тениски ще отидат за подпомагане на пострадалите от наводненията в карловско.

Първото полувреме стартира отлиично за момчетата на Саша Илич и още в началните секунди на двубоя Дюкенс Назон откри резултата, след като бе изведен очи в очи със стража на гостите и майсторски го преодоля за 1:0.

В средата на частта отново той пропусна да се разпише за втори път, след като бе оставен сам срещу Шейтанов, но този път вратарят спаси. По този начин двата състава се оттеглиха на почивка с гол аванс за домакините. 

През второто полувреме в игра за червените се появиха всички налични футболисти от резервната скамейка без Густаво Бусато.

ЦСКА-София продължи да атакува и да търси още попадения и в 72-ата минута Менно Кох подаде с глава към Дауда Бамба, който също с глава прехвърли противниковия вратар и оформи крайното 2:0.

На 3 октомври (понеделник) ЦСКА-София приема Пирин (Благоевград) на стадион "Българска армия" в среща от 12-ия кръг на Първа лига, която е с начален час 17:30 часа.

Стартов състав: 25. Димитър Евтимов (в), 15. Тибо Вион, 2. Юрген Матай (к), 4. Менно Кох, 13. Галин Минков, 20. Йоан Бауренски, 26. Марселино Кареасо, 7. Джонатан Линдсет,  11. Лазар Туфегджич, 28. Браян Морено, 9. Дюкенс Назон.

Резерви: 1. Густаво Бусато (в), 6. Брадли де Нойер, 21. Амос Юга, 17. Бисмарк Чарлс, 30. Дауда Бамба.